ISOLATIE

Dak-, gevel-, of zolderisolatie laten plaatsen door een echte specialist?

Isolatie houdt de koude buiten en de warmte binnen. DAKIBOUW helpt u graag op weg!
Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw dakisolatie, zolderisolatie en/of gevelisolatie.

DAKISOLATIE

Het isoleren van uw dak is dé belangrijkste manier om energie in uw woning te besparen. Een correct aangebrachte luchtdichte dakisolatie brengt u van alle energiebesparende maatregelen het grootste rendement op, en is dan ook de eerste logische stap die u kunt zetten wanneer u uw woning energiezuiniger wilt maken.

Warmte stijgt naar boven en door het dak te isoleren zult u het verschil direct merken. Zo zal uw woning in de warme zomermaanden koeler blijven. Door uw dak optimaal te isoleren houdt u het warmteverlies tegen en brengt u uw energieverbruik met ongeveer 25% of zelfs 30% naar omlaag. Gevolg? U bespaart op uw energiefactuur.

Ook zijn er verschillende premies voor dakisolatie waar u kunt van genieten, aarzel niet om ons meer informatie te vragen over de verschillende premies.

ZOLDERISOLATIE

Wilt u van uw zolder een extra ruimte maken? Of wilt u de zolder inrichten als een complete nieuwe verdieping met slaapkamers en badkamer?

In dat geval moet u zeker uw dak isoleren. Om het wooncomfort in de zolderruimte te verhogen, plaatst u dakramen (Velux-ramen) en isoleert u best ook de zoldervloer. Zo krijgt u genoeg licht op zolder, blijven uw voeten warm en vermijdt u geluidsoverlast in de woonruimte onder de zolderruimte.

Dakisolatie en zoldervloerisolatie zijn een van de prioriteiten voor de Vlaamse regering om de Vlaamse woningen energiezuiniger te maken. Daardoor profiteert u van tal van isolatiepremies en fiscale voordelen, uitgegeven door uw netwerkbeheerder, de Vlaamse overheid, de gemeente waar u woont en de provincie. Dankzij deze premies en voordelen hebt u uw investering in dakisolatie snel terugverdiend.

Benieuwd naar de prijs voor uw dakisolatie? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij bezorgen u een prijs op maat.

Vrijblijvende offerte aanvragen?Gratis offerte