Dakwerken & dakrenovatie in Olen

Uw dak is in goede handen bij Dakwerken DAKIBOUW!

Dringend nood aan goed uitgevoerde dakwerken? Een nieuw dak laten plaatsen? Een dakrenovatie? Wij zorgen steeds voor een solide uitvoering van alle soorten dakwerken in regio Olen.

Dakwerken Olen

Dakwerken Olen? DAKIBOUW is dé referentie bij uitstek voor dakwerkzaamheden; dakrenovatie, dakisolatie en dak herstellingen behoren tot onze activiteiten.

Wij plaatsen zowel pannen, leien als dakpanpanelen, volledig volgens uw wensen en noden. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste materialen? Wij staan u dan graag bij en geven advies over de mogelijke opties.

Premies dakwerken

Voor structurele werken, zoals een dakrenovatie, kan u aanspraak maken op premies. Ook zijn er premies voor dakisolatie, zolderisolatie & gevelisolatie. Zoek het even uit, want het kan u een mooi prijsvoordeel opleveren!

Dakrenovatie Olen

Dakrenovatie Olen? Is uw dak aan vernieuwing toe? We leggen u met plezier en vakkennis uit wat de verschillende opties zijn voor uw dakrenovatie qua soorten dakbedekking, onderhoud, levensduur, …

Van de eerste balk tot de laatste dakpan volgen we de dakrenovatie van begin tot einde voor u op. Bij ons kan u gerust zijn dat uw dakrenovatie kwaliteitsvol wordt uitgevoerd.